Anti
Ageing
Budapest

Orvoskozmetológiai Társaság
© copyright 2013.
Adatvédelem
Jogi nyilatkozat

Vélemények

 

Elégedettség: 100%
Ennyien hagyták abba: 0%

 

A retinolt 1 éve használom. Előtte is próbáltam, de több ízben is kipirosodott és hámlott a bőröm. Nagyon kellemetlen volt. Ezután egy barátnőm ajánlotta a Prémium retinol programot. Nagyon kellemes meglepetés volt. Profi kivizsgálás és nagyon hasznos gyakorlati útmutatás után kaptam csak meg a krémeket. Azóta semmi bajom nincs, a bőrom pedig olyan szép, mint fiatal koromban volt! Mindenkinek csak ajánlom!

Nóra, 38 éves

 

Csodálatosan hat. Semmi nem fogaható hozzá. Az első hónapokban kicsit megijedtem, mert enyhe bőrvörösség jelentkezett, de azonnal el is múlt. Azóta semmi. A bőröm pedig tényleg gyönyörű, többen megjegyezték, hogy mit csináltam, olyan kipihentnek nézek ki?

Ági, 42 éves

 

Amerikai barátnőm unszolására vágtam bele. Előtte több topkozmetikumot is használtam, de egyikkel sem voltam megelégedve. A retinol tényleg jó, működik. Én leginkább attól féltem, hogy nagy macera lesz, de ez nem így van, nem igényel nagy odafigyelést.

Vali, 28 éves

 

Fél évig csak szebb lett, most viszont olyan a bőröm, hogy mindenki észreveszi! Fantasztikus érzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gabriella, 36 éves

 

Évek óta pattanásos bőrömmel küszködök. Semmire nem múlik, már mindent használtam. A neten találtam rá a retinolra, de nem mertem csak úgy, a magam szakállára kipróbálni. Véletlenül találtam meg az Oázis Stúdiót és azonnal beléptem a prémium programba. Kicsit szkeptikus voltam, bevallom. Egy hónap után már látszott, hogy van hatása. 3-4 hónap után eltűntek a pattanások, csodálatos volt nézni a tükörben, hogy napról napra egyre kevesebb van és egyre kisebbek. Ma már több, mint egy éve használom és nincs egy darab patim se!!! Köszönöm

Kati, 26 éves

 

A retinol az egyetlen valódi hatóanyag! Előtte is tudtam, olvasgattam a külföldi blogokat, de itthon nem találtam senkit aki ezzel foglalkozna. Végül a fodrászom ajánlotta a Prémium Retinol Programot. Nagyon szép környezet, szuper kedves munkatársak, a doki tök normális, mintha nem is Magyaro.on lennénk. Teljesen korrekt betanítás után vittem el a krémeket. Azóta használom, nagyon elégedett vagyok.  Mindenkinek ajánlom, hogy lépjen be.

Réka, 41 éves