Anti
Ageing
Budapest

Orvoskozmetológiai Társaság
© copyright 2013.
Adatvédelem
Jogi nyilatkozat

Retinol Program

Hatékony.
Biztonságos.
Megfizethető.

Retinol. Az egyetlen bizonyított anti-ageing anyag*.
*Forrás: Bőrgyógyászat. Egyetemi tankönyv, 2013

A tökéletes megoldás.


Mi a Prémium Retinol Program és mit tartalmaz?

Az orvosi retinol krém használatának technikája programba foglalva, biztonságosan, hatékonyan, személyre és bőrtípusra szabva. Prémium készítményekkel kiegészítve. Ez a Prémium Retinol Program.

A Prémium Retinol Program tehát egy olyan szolgáltatás, amelynek igénybevételével a páciens ellenőrzött és biztonságos módon jut hozzá a bőrtípusának, alkati adottságainak megfelelő retinol tartalmú készítményhez.

A gyakorlati foglalkozások során a páciens megtanulja, hogy milyen körülmények között, hogyan használja a retinol krémet. Mire figyeljen, mire vigyázzon. Ennek a technikának nagy jelentősége van, mert csak így kerülhetők el a retinol nem megfelelő használattal kialakuló szövődményei. Cserébe viszont fiatal, hamvas arcbőrt kapunk.

A Programba belépett pácienseinket folyamatosan ellátjuk és szükség esetén megvizsgáljuk valamint tájékoztatjuk a legújabb kutatási  eredményekről.


Mit tartalmaz a Prémium Retinol Program egyszeri belépési díja?

A Prémium Retinol Program egyszeri belépési díja tartalmazza a szakorvosi kivizsgálást, a betanítást, a szükséges krémeket 3-4 hónapra és a folyamatos konzultációs lehetőséget, szakorvosi ellenőrzést. Részletezve:

 • szakorvosi kivizsgálást, amely magába foglalja a:
  • konzultációt, amely során átbeszéljük a kérdéseket, a kezelés menetét, a nehézségeket, továbbá egy általános állapotfelmérés is történik
  • bőrtipizálást, amely során elemezzük a bőr típusát, érzékenységét digitális bőranalízis, 40-szeres digitális binoculáris nagyítóeszközzel (Inami és Huvitz)
  • fotódokumentációt, hogy a finom ráncok és részletek változása a kezelés során jól látható legyen
  • írásos tájékoztatót, amelyben részletesen leírjuk a retinol hatását, és a készítmények használatának menetét
 • Szakkonzulensünk által végzett betanítást, amely során részletesen elmagyarázza gyakorlati használatot, felhívja a figyelmet a veszélyekre
 • 2 doboz retinol tartalmú krémet (ált. 20ml) a bőrtípusnak megfelelő töménységben. Ez kb. 3-4 hónapra elegendő mennyiség
 • 1 doboz 30-50 fényvédő faktoros nappali hidratáló krémet (bőrtípusnak megfelelően). Ez kb. 3-4 hónapra elegendő mennyiség.
 • 2 további kontrollvizsgálatot 2 hónapon belül

Mennyibe kerül a Prémium Retinol Program?
Hogy tervezzek anyagilag a továbbiakban?

A Prémium Retinol Program egyszeri belépési díja 65.000Ft. Ez a fenti szolgáltatásokat és termékeket tartalmazza, valamint a rendszeres konzultációs lehetőséget. A Prémium Retinol Program által biztosított készítmények tehát lehetővé teszik a retinol használatát ellenőrzött körülmények között, kb. 3-4 hónapra.

Ezután a Prémium Retinol Programban való részvételnek NINCS KÜLÖN DÍJA, azaz csak a belépésért kell fizetni, a legelején. A továbbiakban, ha elfogytak a belépéskor kapott készítmények, a termékeket meg lehet vásárolni. Erre csak azoknak van lehetősége, akik előzőleg beléptek a Prémium Retinol Programba.

Árulunk-e retinol tartalmú készítményeket a Prémium Retinol Programon kívül?

Nem. Mivel a retinol használatának vannak kockázatai, szakorvosi kivizsgálás és ellenőrzés szükséges. Emiatt csak az kaphat retinol tartalmú készítményt, aki előzőleg belépett a Prémium Retinol Programba. Azokat, akik előzőleg nem csatlakoztak a Prémium Retinol Programhoz, nem szolgáljuk ki.