Anti
Ageing
Budapest

Orvoskozmetológiai Társaság
© copyright 2013.
Adatvédelem
Jogi nyilatkozat

Csak természetesen

Arctorna és Retinol

Az arc hosszantartó, természetes szépségének titka a bőrre ható orvosi retinol (A-vitamin) krém és a mimikai izmokat tonizáló, megfelelően végzett arctorna. Mindkettő abszolút naturális, természetes. Használatukkal nincs szükség olyan „beavatkozásokra”, mint a dermaabrázió, „mikro”dermaabrázió, lézeres kezelések vagy feltöltések.

Az A-vitamin természetes hatása

Az A-vitamin szervezetünk által folyamatosan felhasznált, létfontosságú hatóanyag. Hiánya esetében ún. hiánybetegség alakul ki. Régóta ismert, hogy megfelelő koncentrációban, helyileg, krém vagy gél formában a bőrön különleges hatást fejt ki. Megfelelő koncentráció hatására a bőr átalakul és fiatalabbá válik. Ez küllemileg üdeséget, „ragyogobb” bőrfelszínt, csökkenő-eltűnő ráncokat és a napfény okozta foltok eltűnését eredményezheti. Mindezt egy, a természetben is megtalálható molekula idézi elő, amely a sejtekben megtalálható kötő-molekulához (receptorhoz) kapcsolódva képes a sejt működését megváltoztatni. A bőr hámsejtjei így valóban fiatalabbá válnak.

Az A-vitamin és Arctorna természetes hatása lassan alakul ki

A hatás, mint a természetes anyagok esetében mindig lassú és fokozatos. Gyors, instant hatás agresszív beavatkozásokkal érhető el: lézerrel, botox-al, sebészeti beavatkozásokkal. Akinek ez nem szimpatikus, az inkább természetes kezelést választ. Az orvosi retinol krém és az Arctorna ilyen: sosem hat gyorsan, de a hatás nem marad el és hosszú távon, öregkorunkig fenntartható.

Strapás? Cseppet sem. Talán nem mosunk fogat reggel és este? Csak ennyi időre van szükség a Prémium Retinol Program napi sémáját követni. Cserébe fiatal arcunk lesz és úgy is marad.

Nincs szükség egyéb beavatkozásra

Az orvosi retinol krém használatával bőrünk olyan szép lesz, hogy a finom ráncok, öregségi és napfoltok kezelése feleslegessé válik. Minden olyan beavatkozás (abráziók, lézer, töltőanyagok stb.), amely ezek „kondícionálását”, azaz rövid ideig tartó eltűntetését célozza, feleslegessé válik. Nem beszélve arról, hogy ezek a beavatkozások nem fiatalítják a bőrt, a sejtek nem lesznek fiatalabbak, csak jobban néznek ki, átmenetileg.

Hosszú távú hatása van a megfelelően végzett Arctornának is. A Prémium Arctorna Program segítségével megőrizhető az arc izmainak tónusa, így elkerülhető az arc részleteinek (szemöldök, arcpofa stb.) megereszkedése és csúnya jelenségek (pl. toka stb.) kialakulása. Időben elkezdett Prémium Arctorna végzése mellett SOHA SINCS szükség arcplasztikára ill. sebészeti liftingekre.

Tudjon meg többet a retinolról.

Tudjon meg többet a Prémium Retinol Programról.

Tudjon meg többet a Prémium Arctorna Programról.

Tudjon meg többet a Helyreállító Arctorna Programról.