Anti
Ageing
Budapest

Orvoskozmetológiai Társaság
© copyright 2013.
Adatvédelem
Jogi nyilatkozat

Bizonyított anti-ageing hatás

Szigorú klinikai vizsgálatokkal tesztelve…

Az egyes készítmények és eljárások hatékonyságát szigorú tesztekkel ellenőrzik. Ezeket a klinikai vizsgálatokat úgy végzik, hogy a vizsgálat anyagot (jelen esetben a retinol krém) ismert összetételű és hatékonyságú egyéb anyaghoz (egy átlagos krém, placebo) hasonlítják szigorú körülmények közt. Sem a vizsgáló orvos, sem a páciens nem tudja, hogy éppen mit is használnak, mert a vizsgált minták kóddal vannak ellátva. Egy harmadik személy ismeri az összetételt, aki viszont a vizsgálatba nem vesz részt. Így biztosítható, hogy részrehajlás nélkül, valóban kimutatható egy készítmény vagy eljárás anti-ageing hatása.

Bizonyítottan hatékony anti-ageing anyag.

A klinikai vizsgálatok egyértelműen bizonyították a retinol palmitát és retinolsav hatékonyságát. Bizonyítást nyert hosszú távú ránctalanító és bőrfiatalító hatása.
Forrás: American Journal of Clinal Dermatology, 2007;  285-290 oldal., Bőrgyógyászat, Egyetemi tankönyv, 2013., www.pubmed.com

Az egyetlen bizonyított anti-ageing termék

Nincs még egy olyan anyag vagy eljárás, amely anti-ageing hatása ennyire bizonyított volna. Ez azt jelenti, hogy a retinol krém megfelelő koncentrációban és megfelelő módon használva az egyedüli, valódi anti-ageing hatással rendelkező anyag.

Az orvosi retinol krém használatának technikája programba foglaltan, biztonságosan, hatékonyan, személyre szabva.
Prémium készítményekkel kiegészítve.

Ez a Prémium Retinol Program.

Tudjon meg többet!